Intranet Vereniging
Baanstatus
Zwaar bewolkt / 15.0° Wind: ZZW 14km/u - Windstoten: 32km/u

Golfen in Bergen op Zoom op een unieke locatie aan de Westerschelde

Precies op het punt waar Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen samenkomen ligt Golfcentrum Reymerswael. Door deze centrale locatie is Reymerswael de ideale golflocatie voor iedereen die dichtbij Bergen op Zoom wil golfen.

 

Golfcentrum Reymerswael ligt op slechts 20 minuten autorijden van Bergen op Zoom vandaan. Vanaf de snelwegen A4 en A58 is Golfcentrum Reymerswael in een paar minuten bereikbaar.

 

Golfen nabij Bergen op Zoom

Vanaf onze 18-holes sea-side course hebt u prachtig uitzicht op het Schelde-Rijnkanaal, de Westerschelde en Brabantse Wal. Op onze locatie staat bijna altijd wind. Dat betekent een extra uitdaging!

 

Golfschool Reymerswael

De golfschool Reymerswael wordt geleid door Erik Bekker en Nicolas Nubé. De golfschool is zowel voor beginners als gevorderden. U kunt zowel groepslessen als privéles volgen. Erik en Nicolas helpen u graag bij het behalen van uw baanpermissie.

 

Vergaderen nabij Bergen op Zoom

Als u een bijzondere locatie zoekt waar u in een rustige en bijzondere omgeving kunt vergaderen, bent u bij Golfcentrum Reymerswael aan het juiste adres. In ons clubhuis kunt u vergaderarrangementen van 4, 8 of 12 uur boeken. Dit kan inclusief bijpassende hapjes en drankjes, vergaderfaciliteiten zoals een beamer, lunchbuffet en gratis wifi. Neem voor meer informatie contact op met Ton van Oostrom via +31 (0) 113 55 12 65 of via info@reymerswael.nl.

 

Lunch & diner in De 19e Hole

In ons clubhuis De 19e Hole kunt u terecht voor lunch en diner. Ook niet-golfers zijn hier van harte welkom. Wij hebben een aantrekkelijke menukaart en serveren seizoenspecialiteiten. Bij mooi weer is ons terras geopend. De golfbaan en het clubhuis zijn 7 dagen per week open. Op maandag en dinsdag is onze keuken gesloten.