Intranet Vereniging
Baanstatus
Zwaar bewolkt / 15.2° Wind: ZZW 14km/u - Windstoten: 29km/u

Golfen in West-Brabant op een unieke locatie aan het water

In het westen van West-Brabant ligt Golfcentrum Reymerswael. Onze golfbaan ligt op een unieke locatie, precies op het punt waar West-Brabant, Zeeland en Vlaanderen samenkomen. Door deze centrale locatie is Reymerswael de ideale golflocatie voor iedereen die wil golfen in West-Brabant.

 

Bergen op Zoom, Goes en Antwerpen liggen slechts 20 auto-minuten van Golfcentrum Reymerswael vandaan. In een paar minuten tijd bent u vanaf Golfcentrum Reymerswael op de snelwegen A58 en A4.

 

Golfen in West-Brabant

Op onze 18-holes sea-side course heeft u weids uitzichten over het Schelde-Rijnkanaal, de Westerschelde en Brabantse Wal. Op deze locatie hebt u de wind (bijna) altijd tot uw uitdagende partner. Ons terrein wordt omgeven door lage begroeiing. Wat rest is een prachtig uitzicht. Dit maakt ons echt uniek in Nederland!

 

Golfschool Reymerswael

De golfschool Reymerswael wordt geleid door Erik Bekker en Nicolas Nubé. De golfschool is zowel voor beginners als gevorderden. U kunt zowel groepslessen als privéles volgen. Erik en Nicolas helpen u graag bij het behalen van uw baanpermissie.

 

Vergaderen in West-Brabant

Als u een bijzondere locatie zoekt waar u in een rustige en bijzondere omgeving kunt vergaderen, bent u bij Golfcentrum Reymerswael in Rilland aan het juiste adres. In ons clubhuis boekt u vergaderarrangementen van 4, 8 of 12 uur. Dit kan inclusief bijpassende hapjes en drankjes, vergaderfaciliteiten zoals een beamer, lunchbuffet en gratis wifi. Neem voor meer informatie contact op met Ton van Oostrom via +31 (0) 113 55 12 65 of via info@reymerswael.nl.

 

Lunch & diner in De 19e Hole

In ons clubhuis De 19e Hole kunt u terecht voor lunch en diner. Ook niet-golfers zijn hier van harte welkom. Wij hebben een aantrekkelijke menukaart en serveren seizoenspecialiteiten. Bij mooi weer is ons terras geopend. De golfbaan en het clubhuis zijn 7 dagen per week open. Op maandag en dinsdag is onze keuken gesloten.