Intranet Vereniging
Baanstatus
Zwaar bewolkt / 15.0° Wind: ZZW 14km/u - Windstoten: 32km/u

Golfen in Zeeland op een unieke locatie aan de Westerschelde

Precies op het punt waar Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen samenkomen ligt Golfcentrum Reymerswael. Door deze centrale locatie is Reymerswael de ideale golflocatie voor iedereen die wil golfen in Zeeland.

 

De steden Bergen op Zoom, Goes en Antwerpen liggen slechts 20 auto-minuten van Golfcentrum Reymerswael vandaan. In een paar minuten tijd bent u vanaf Golfcentrum Reymerswael op de snelwegen A58 en A4.

 

Golfen in Zeeland

Onze 18-holes sea-side course biedt weidse uitzichten over het Schelde-Rijnkanaal, de Westerschelde en Brabantse Wal. Golfen in Zeeland betekent dat u de wind (bijna) altijd tot uw uitdagende partner hebt. Ons terrein wordt omgeven door lage begroeiing en biedt daarmee een prachtig weids uitzicht over het Schelde-Rijnkanaal, de drukbevaren Westerschelde en de prachtig groene Brabantse Wal. Met dit uitzicht zijn wij echt uniek in Nederland!

 

Golfschool Reymerswael in Rilland (Zeeland)

De golfschool Reymerswael wordt geleid door Erik Bekker en Nicolas Nubé. De golfschool is zowel voor beginners als gevorderden. U kunt zowel groepslessen als privéles volgen. Erik en Nicolas helpen u graag bij het behalen van uw baanpermissie.

 

Vergaderen in Zeeland

Als u een bijzondere locatie zoekt waar u in een rustige en bijzondere omgeving kunt vergaderen, bent u bij Golfcentrum Reymerswael aan het juiste adres. In ons clubhuis kunt u vergaderarrangementen van 4, 8 of 12 uur boeken. Dit kan inclusief bijpassende hapjes en drankjes, vergaderfaciliteiten zoals een beamer, lunchbuffet en gratis wifi. Neem voor meer informatie contact op met Ton van Oostrom via +31 (0) 113 55 12 65 of via info@reymerswael.nl.

 

Lunch & diner in De 19e Hole

In ons clubhuis De 19e Hole kunt u terecht voor lunch en diner. Ook niet-golfers zijn hier van harte welkom. Wij hebben een aantrekkelijke menukaart en serveren seizoenspecialiteiten. Bij mooi weer is ons terras geopend. De golfbaan en het clubhuis zijn 7 dagen per week open. Op maandag en dinsdag is onze keuken gesloten.