Intranet Vereniging
Baanstatus
Zwaar bewolkt / 15.2° Wind: ZZW 14km/u - Windstoten: 32km/u

Golflessen in Zeeland voor beginners en gevorderden

Golfschool Reymerswael wordt geleid door Erik Bekker en Nicolas Nubé. De golfschool is zowel voor beginners als gevorderden. U kunt zowel groepslessen als privéles volgen. Erik en Nicolas helpen u graag bij het behalen van uw baanpermissie.

 

Golfles voor beginners

Hebt u nog nooit gegolfd en wilt u golf leren spelen? Golf is een prachtige sport en voor iedereen toegankelijk. Wel moet u eerst uw grote baanpermissie, theorie-examen en Clubhandicap 54 halen. Clubhandicap 54 geeft u namelijk toegang tot bijna alle golfbanen. Voor het behalen van uw grote baanpermissie en daarna Clubhandicap 54 kunt u golflessen volgen bij Golfschool Reymerswael.

 

Kennismakingsdagen

Wilt u weten of golf iets voor u is? Kom dan naar de club voor verdere informatie. Elk jaar organiseren wij in het voorjaar en in de zomer kennismakingsdagen. De data voor deze dagen vindt u HIER. Tijdens de kennismakingsdag krijgt u een uur les op de drivingrange, een uur les op de putting green en speelt u de oefenholes. De kosten voor deze dag zijn maar 20 euro. Geef uzelf op via welkom@reymerswael.nl.

 

Handicap 54

Zowel leden als niet-leden kunnen op Golfcentrum Reymerswael worden opgeleid voor handicap 54. Met handicap 54 hebt u redelijke basisvaardigheden in het golfen, kent u de nodige regels en weet u hoe u zich in de baan gedraagt voor de veiligheid en het spelplezier van uzelf en van uw mede-golfers. Wij adviseren beginnende golfers daarom om oefenlid te worden bij het Golfcentrum. Met het oefenlidmaatschap hebt u een compleet pakket om handicap 54 te halen op 9 holes. Dat pakket kost u 199 euro.

 

Groepsles

Wij verzorgen golfclinics voor beginners en gevorderden. Een golfclinic is een ideale activiteit om met vrienden of een teambuildingsactiviteit te doen. U kunt kiezen uit een golfclinic van 1, 2 of 3 uur. Onder begeleiding van golfprofessionals maakt u kennis met de golfsport. Uiteraard kunt u de clinic starten of sluiten met een dagschotel, drie gangen diner of barbecue.