Intranet Vereniging
Baanstatus
Zwaar bewolkt / 16.4° Wind: WNW 10km/u - Windstoten: 15km/u

Buitenlidmaatschap

 

Vertoeft u regelmatig in West-Brabant of in het Zeeuwse? Uw homecourse ligt verder dan 50 km van Golfcentrum Reymerswael waardoor u misschien minder vaak golft dan u zou willen? Of u wilt naast uw homecourse op nog een ‘vaste’ baan golfen? Dan hebben wij iets leuks als oplossing voor u: het buitenlidmaatschap.

 

U bent al lid van een golfclub, tevens NGF-lid, die in het bezit is van een NGF A-B status en deze golfbaan (uw homecourse) ligt op meer dan 50 km van Golfcentrum Reymerswael en is het volledige speelrecht op uw homecourse hoger dan het volledige speelrecht bij Golfcentrum Reymerswael? Dan kunt u van het buitenlidmaatschap op Reymerswael gebruik maken.

 

Heeft u interesse in dit buitenlidmaatschap (€ 807 per jaar), dan bent u van harte welkom voor een rondleiding op onze golfbaan. Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden. U bent dan tevens lid van de Golfvereniging Reymerswael en u mag aan alle leuke evenementen en wedstrijden van de vereniging meedoen! (geen stemrecht ALV).

 

Voor informatie of aanmelden kunt u een e-mail sturen naar info@reymerswael.nl

Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)113 55 12 65