Intranet Vereniging
Baanstatus
Afwisselend bewolkt met lokaal mist(banken) / 9.6° Wind: ZO 0km/u - Windstoten: 0km/u

Jeugd


Ben je 21 jaar of jonger en wil je graag golfen? Kom dan gezellig naar Reymerswael en leer spelenderwijs het spel.
Op jaarbasis worden er verschillende blokken training gegeven waarbij je met leeftijdsgenoten het spel onder de knie probeert te krijgen. Trainingen zijn afwisselend van programma, waarbij familie en vrienden veel worden betrokken. Golf is immers een sociaal gebeuren!!

 


Ook organiseren we voor onze jeugd verschillende wedstrijden op de club en vaardigen we een team af om in de NGF competitie mee te spelen. 
Voor vragen of overige zaken kun je contact opnemen met  onze pro Nicolas. Zijn gegevens vindt u terug in het kopje van het pro-team.
 

 Gedurende het jaar worden er diverse wedstrijden georganiseerd waaraan de jeugdleden, afhankelijk van hun vooruitgang, kunnen deelnemen. De Reymercup-junior. is een serie van 8 wedstrijden, in verschillende spelvormen, waaraan ook beginnende jeugdgolfers met baanpermissie, en ook jeugdgolfers van andere verenigingen, deel kunnen nemen.

 

Ook een aanrader zijn de diverse (tour)wedstrijden welke de NGF organiseert waar ook deelnemers van Reymerswael aan mee doen. In het verleden zijn daar goede resultaten gehaald !  Zie daartoe ook de NGF-site.