Intranet Vereniging
Baanstatus
Zwaar bewolkt en regen / 1.4° Wind: W 22km/u - Windstoten: 36km/u

Wodaco

Op de woensdagavonden gedurende de zomer organiseert het Golfcentrum een wedstrijd over 9 holes. Het is een "open" wedstrijd, hetgeen wil zeggen dat alle deelnemers met GVB en of EGA handicap zonder voorinschrijving, kunnen deelnemen. Het is de ideale wedstrijdformule om ook als beginnend golfer competitief bezig te kunnen zijn met de golfsport. 

Na afloop van de wedstrijd wordt door de horeca een keuzegerecht geserveerd tegen een aantrekkelijk tarief. Kortom, een ideale avond uit met uw partner en/of golfvrienden en/of -vriendinnen. 

Deelnemers dienen zich aan te melden vanaf 15:30 uur tot 18.00 uur. We starten vanaf 16.00 uur.

 

Bij slechte weersomstadigheden moeten er minimaal 15 deelnemers deelnemen om de officiele wedstrijd door te laten gaan.

De begin- en eindtijden kunnen wijzigen afhankelijk van mogelijk invallende duisternis. Kom op tijd want VOL = VOL. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 en daarnaast voor niet-leden een greenfee van € 25. U kunt bij de receptie ook een 10- beurten stempelkaart (inschrijfgeld) aanschaffen voor € 30,00. U mag met meerdere personen van deze kaart gebruik maken. 

De deelnemers aan de wedstrijd worden op basis van hun handicap verdeeld in 4 wedstrijdcategorieën: • wit 0 t/m 21,1 • geel 21,2 t/m 29,3 • rood 29,4 t/m 36.0 • oranje 37 t/m 54. 

En er zijn prijzen voor de Longest en de Neary in elke categorie. Daarnaast is er een extra prijs in de scratch categorie voor spelers met een HCP onder 18. 

Elke wedstrijd kunt u tevens Birdie-ballen winnen – met een maximum van de helft van het aantal ingeschreven spelers van die wedstrijddag verdeeld over alle Birdie-winnaars van die speeldag. 

U wordt op volgorde van binnenkomst ingedeeld in een flight, waarbij tot 16.30 uur een maximum gezamenlijke HCP geldt van 100 per flight en na 16:30 uur 90. 

Om de wedstrijd zo vlot mogelijk te laten verlopen, geven we zoveel mogelijk de voorkeur aan max. 3 personen in een flight. Daarnaast spelen we volgens de ‘ready golf rules’ en verzoeken we u om uw bal op te nemen indien u geen stableford punten meer kunt scoren. 

De commissie houdt een stand bij om een klassement op te maken over de eerste 13 "wodaco's" en over alle speelrondes. Er is een winnaar voor iedere categorie. De overall-winnaar van deze "competitie" is WODACO kampioen van het jaar en ontvangt de wisselbeker! 

Op de finaledag vindt de huldiging van de kampioenen in de 4 klassementscategorieën plaats, nadat een op zichzelf staande wedstrijd is gespeeld over 9 holes. 
 

Leden Wodaco Commissie 

Jeanne van den Berg 
Theo Buitendijk 
Erwin van Caimere 
Marjo van Ravels 
Toon Tax 

Berend Bot

Gerrit de Kok