Intranet Vereniging
Baanstatus
Afwisselend bewolkt met lokaal mist(banken) / 0.2°

Wodaco

Op de woensdagavonden gedurende de zomer organiseert het Golfcentrum een wedstrijd over 9 holes. Het is een "open" wedstrijd, hetgeen wil zeggen dat alle deelnemers met baanpermissie, GVB en of EGA handicap zonder voorinschrijving kunnen deelnemen.


Deelnemers melden zich aan vanaf 15.45 uur tot omstreeks 17.45 uur. (afhankelijk van mogelijk invallende duisternis). Kom op tijd want VOL = VOL .Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 en daarnaast voor niet-leden een greenfee € 20,-.

De deelnemers aan de wedstrijd worden op basis van hun handicap verdeeld in drie wedstrijdcategorieën: wit 0 t/m 20,0, geel 20,1 t/m 36,0 en rood 36,1 tot 54. En er zijn prijzen voor de Longest Drive, de Neary en de Leary. De commissie houdt ook een stand bij om een klassement op te maken over de eerste 13 "wodaco's" en over alle speelrondes. Er is een winnaar voor iedere categorie.

De overall-winnaar van deze "competitie" is WODACO kampioen van het jaar en ontvangt de wisselbeker!

Op de finaledag vindt de huldiging van de kampioenen in de drie klassementscategorieën plaats, nadat een op zichzelfstaande wedstrijd is gespeeld over 18 holes.